Kérdések és válaszok

 

Igyekeztünk összeszedni a leggyakrabban előforduló kérdéseket és a tőlünk telfető részleteséggel válaszolni rájuk. Csak hercegnőknek.

01

Fáj a tetoválás?

 

Jujj, nagyon vigyázz, mert bibis lesz.... és az mi ott??? Vér? Úr isten! Ez most komoly? Belőlem jön? Auu, na de nem baj, kibírom, de lehetne benne több rózsaszín? 

02

Bejelentkezés szükséges?

 

Édesapád a király már jelezte felénk szándékod, miszerint jelenléteddel emelnéd szalonunk fényét, bár ilyen ékkő mellet még a legfényesebb gyémánt is homályos üvegdarabnak tűnik. Jöttödre udvari bolondokkal és házisárkánnyal kedveskedünk.

03

Hogyan lehet hozzátok eljutni?

 

Amennyiben a herceg elpatkolt tudunk számodra egy elvarázsolt lovaskocsit biztosítani, melynek tök formája van és egerek húzzák. Amennyiben túl lassúnak bizonyul kérjük a jótündérnél reklamálj.

04

Előleg szükséges?

 

Hova gondol felséged? Hiszen a teljes királyi kincstár fedezetként funkcionál, ha mégsem tudna fizetni, tudunk munkát biztosítani, Csipkerózsika már úgyis ellustult.

05

Ha nem megyek el, elvesztem az előleget?

 

Ha nem megy el a bálba, nem veszti el az üvegcipellő felét, amit a jótündér uzsorakamat ellenében bocsájtott rendelkezésére, de az egerek álltal varrt báli ruhát minden bizonnyal szétcincálják majd a gonosz mostoha nővérek, érdemes számolni ekkora kockázattal.

06

Mennyibe kerül "egy full kar" tetoválás?

 

Hercegnőknek akciós, a keze plusz a fele királyság. 

07

3D-s tetkót tudsz?

 

Csillámponisosat és ezüstösen szikrázót is, de sajnos csak a mesékben.

08

Muszáj kenegetni a tetoválást?

 

Igen a legjobb rá a gonosz mostáha által kevert halszempüre, vagy magas hőmérsékleten kezelt sárkánytakony.

09

Tényleg nem szolizhatok?

 

Amennyiben sárkánylánggal barnul, jobb színben tűnik majd fel előttünk.

10

Van valami mintátok?

 

Volt pár karikatúra 7 törpéről és egy piros almáról is, de jöttek mindenféle erdei állatok és egy sápatag spinével ellopták az egészet.

11

Szeretnék tetoválást, de nem tudom mit! ???

 

- Mostanában nagyon divatos a csipke, Rózsika!