Kérdések és válaszok

 

Igyekeztünk összeszedni a leggyakrabban előforduló kérdéseket és a tőlünk telhető részleteséggel válaszolni rájuk.

01

Fáj a tetoválás?

 

Az emberek fájdalomküszöbe egyénenként változó. Vannak olyan testrészek ahol kellemetlenebb a tetoválás, ezek többnyire azok ahol vékonyabb a bőr, közelebb van a csont, mint pl: lábfej, térd, borda, könyök, kézfej, csukló stb. , de kellő elhatározással mindegyik kibírható.

02

Bejelentkezés szükséges?

 

Igen. Szerencsére sok vendégünk van, így folyamatosan dolgozunk. Néha előfordul egy-egy üresedés, amikor nem jön el az ügyfél, vagy lemondja, de mindenképpen érdemes bejönni, ebből látjuk hogy komolyan gondolod, illetve időpont foglaláshoz előleg szükséges.

03

Hogyan lehet hozzátok eljutni?

 

A címünk minden oldalunkon fel van tüntetve. (1152 BP. Szentmihályi út 171. 3. emelet 3.31)Ajánljuk a google útvonaltervezőjét figyelmedbe. Amennyiben BKV-val érkezel (7, 7E, 107 ,133, 233-as busszal) az Újpalota/Nyírpalota buszvégállomástól pár perc séta az Ázsia Center felé vezető úton.

04

Előleg szükséges?

 

Igen, ezzel biztosítod, hogy eljössz a lefoglalt időpontra,és biztos lehet benne, hogy nem kerül más a helyedre.

05

Ha nem megyek el, elvesztem az előleget?

 

Legalább egy héttel korábban jelezd felénk, hogy alkalmatlan számodra az időpont, vagy meggondoltad magad, így az előleged visszajár, vagy átírjuk egy neked is ideális új időpont mellé. Amennyiben egy héten belül jelzed, vagy nem jössz el, az előleged elvész, mivel ha nem találunk a helyedre  másik ügyfelet az nekünk is idő, valamint pénz kiesés.

06

Mennyibe kerül "egy full kar" tetoválás?

 

6000Ft/h díjban dolgozunk. Az hogy mennyibe kerül nagymértékben függ a mintától és a felület nagyságától. Minél nagyobb a minta annál nehezebb megsaccolni, de konkrét kép alapján tudunk egy körübelüli árat mondani.

07

3D-s tetkót tudsz?

 

A testünk 3 dimenziós, de a bőr ahova tetoválunk már csak 2. Egy papírlapra rajzolt almát se látsz térben. A fény-árnyék hatásokkal tudunk játszani és elérni a bőrődön tér hatást, de sosem lesz 3 dimenziós.

08

Muszáj kenegetni a tetoválást?

 

Amennyiben azt szeretnéd hogy a tetoválásod hosszú ideig szép maradjon és megőrizze színeit, érdemes betartani a kezelési utasításokat . Amennyiben valamiben nem vagy biztos, keress minket bizalommal

09

Tényleg nem szolizhatok?

 

A szolárium és az erős napsütés nem tesz jót a friss tetoválásnak, de a már begyógyultat is fakíthatja. A legtöbb tetováló már minőségi festékeket használ, ezeknél a színeket különböző festék pigmentek hozzáadásával érik el a gyárban, azonban még mindig nem olyan fejlett a technológia, hogy az erősebb UW sugárzásnak ellenálljanak.

10

Van valami mintátok?

 

Természetesen vannak katalógusaink, de ezek csak útmutatók a vendégek számára, jobban szeretjük, ha egyedi ötletekkel, elképzelésekkel érkeznek hozzánk.

11

Szeretnék tetoválást, de nem tudom mit! ???

 

A tetoválás egy életre szól, érdemes alaposan átgondolni, mit tetetsz a bőrödre.